proXess Γεύσις

Το proXess Γεύσις είναι ένα πλήρες σύστημα που απευθύνεται σε χώρους μαζικής εστίασης. Καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε χώρου από μια μικρή καφετέρια, ένα εστιατόριο, σε fast food, διανομή κ.τ.λ. Έχει το χαρακτηριστικό να προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, μπορεί να παραμετροποιηθεί  και να εγκατασταθεί εύκολα ακόμα και από χρήστες που δεν έχουν πολλές γνώσεις πληροφορικής.

Λειτουργικότητες:

Τραπέζια

Η διαχείριση τραπεζιών προσαρμόζεται καιrestaurant-table-setting
παραμετροποιείται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης (καφετέριας, εστιατορίου και γενικά οποιουδήποτε χώρου εστίασης). Έχει σχεδιαστεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος  σε συνδιασμό με ένα εύχρηστο και φιλικό στον χρήστη περιβάλλον.
 Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να σχεδιάσουν μόνοι τους τα τραπέζια στον χώρο του καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο το interface του χρήστη μεταμορφώνετα αμέσως σε μικρογραφία του καταστήματος (σε όλους τους χώρους- βεράντα, σάλα, πακέτο) και οι χρήστες μπορόυν να δουλέψουν με ευκολία, ταχύτητα και χωρίς μπερδέματα.

Σχεδίαση των περιοχών των τραπεζιών , εύκολη  καταχώρηση παραγγελίας, διαχείριση μενού κουμπιών με κατηγορίες και υποκατηγορίες στα είδη (καφέδες, ποτά, ταχυκίνητα κλπ), και εκπτώσεων είναι μερικές από τις λειτουργίες που διαθέτει το σύστημα.

Περισσότερα...

Delivery

Το Delivery μια επιχείρησης είναι ένα σημαντικό κομμάτι των πωλήσεών421 της το οποίο έιναι και συνήθως κερδοφόρο. Η Net-Support αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελήξεις στο χώρο της τεχνολογίας και δημιουργώντας ισχυρές  συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες στο χώρο, παρέχει στους επιχειρηματίες τη τελευταία λέξη  της τεχνολογίας στο delivery χώρων εστίασης.

Αναγνώρηση κλήσης με αυτόματη εύρεση του πελάτη που καλέι , εύκολη εισαγωγή νέου πελάτη, άμεση και γρήγορη καταχώρηση της παραγγελίας του πελάτη με τις τιμές του delivery, διαχέιριση πολλαπλών τιμοκαταλόγων κα διαχείριση εκπτωτικών κουπονιών και σύνδεση με υποσύστημα Loyalty (bonus card πελατών).

Περισσότερα...

Λιανική Εστιατορίου (Fast)

Η λιανική εστιατορίου ή Fast είναι ουσιαστικά η διαχείριση crepa microl του πακέτου σε έναν χώρο μαζικής εστίασης. Καλύπτει τς ανάγκες επιχειρήσεων γρήγορου φαγητού (Fast Food) ή επιχειρήσεις που έχουν και πακέτο. Βασικό χαρακτηριστικό για την επιτυχία ενός τέτοιου υποσυστήματος είναι να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συμπληρώνει με ταχύτητα τη παραγγελία με όλα φυσικά τα στοιχεία που θα χρειαστούν για τη παρασκευή π.χ. τρόπος μαγειρέματος, extra και σχόλια είδους ή παραγγελίας.

Περισσότερα...

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

Η ασύρματη παραγγελιοληψία έρχεται να ολοκληρώσει την αυτόματοποίηση σε μια επιχείριση του κλάδου μαζικής εστίασης όπου οι σερβιτόροι εύκολα και γρήγορα μπορούν να  παίρνουν την παραγγελία από τον πελάτη και να τη στέλνουν  στην κουζίνα, να εκδίδουν απόδειξη αλλά και να κλείνουν το τραπέζι εισπράττοντας τα χρήματα.

Συνδυάζεται με τ Διαχείριση Τραπεζιών όπου οι χειριστές μπορούν να δουν πλήρη εικόνα των τραπεζιών είτε να ανοίγουν από τη Μάρκα, είτε από τα φοριτά τερματικά.Έλεγχοι όπως να μη μπορεί να ανοιχτεί μια παραγγελία σε ένα τερματικό εάν είναι ήδη ανοιχτή σε κάποιο άλλο, αποτρέπουν κάθε κίνδυνο λάθους.

Η εφαρμογή proXess Waiter είναι σχεδιασμένη για να είναι συμβατή και με συσκευές Windows αλλά και με συσκευές τεχνολογίας Android.

Για περσσότερες λεπτομέριες πατήστε το αντίστοιχο link

Windows | Android

Οι λύσεις της ασύρματης παραγγελιοληψίας είναι δύο:

Τοπική (Stand alone)

Η λύση της stand alone ασύρματης παραγγελιοληψίας είναι η πιο οικονομική λύση χωρίς να στερείται των δυνατοτήτων μιας πλήρης δικτυακής εγκατάστασης.

Το proXess waiter stand alone είναι μια εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας η οποία δεν απαιτεί την ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή server στο χώρο της επιχείρησης. Μπορεί να εγκατασταθεί σε λίγα δευτερόλεπτα, σε οποιαδήποτε συσκευή Android και να εξυπηρετήσει κάθε χώρο μαζικής εστίασης. Όλα τα στοιχεία, με΄σω της ανταλλαγής δεδομένων, συλλέγονται στη βάση παραμετροποίησης με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να πάρει μια περιεκτική και σωστή πληροφόριση (παραγγελίες, βάρδιες, κινήσεις ειδών, καθαρές και συνολικές αξίες, εκπτώσεις κ.λ.π.)

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.

 

NET με χρήση SERVER

Το proXess waiter είναι μια εφαρμογή ασύρματης παραγγελοληψίαςη οποία βασίζεται στην εξυπηρέτηση όλων των τερματικών από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) που λειτουργε΄στο χώρο της επιχείρησης. Όλες οι εργασίες στέλνονται  και επεξεργάζοναι στον server ο οποίος είναι υπέυθυνος για να στείελει τις εντολές να πραγματοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν οι ενέργειες των χρηστών.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή Windows mobile και να εξυπηρετήσει κάθε χώρο μαζικής εστίασης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.