Προφίλ

Η NET-SUPPORT είναι μια εταιρεία υπηρεσιών και επισκευών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακών συσκευών & δικτύων  που εξυπηρετεί τη Θεσσαλία. Η NET-SUPPORT ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 στον Βόλο με αποστολή να παρέχει στους πελάτες της γρήγορες, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σας επισκεπτόμαστε στον οικιακό ή εργασιακό σας χώρο για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, ανεξάρτητα από που έχετε αγοράσει τον εξοπλισμό σας. Δε χρειάζεται πια να βγάζετε όλα τα καλώδια του υπολογιστή σας, να κουβαλήσετε τον υπολογιστή σας στο κατάστημα, να περιμένετε μέρες ή ακόμα και εβδομάδες για την επισκευή του υπολογιστή σας, να πηγαίνετε πίσω στο κατάστημα για να παραλάβετε τον επιδιορθωμένο υπολογιστή σας, και να συνδέετε πάλι όλα τα καλώδια του. Μπορούμε να επιδιορθώσουμε τον υπολογιστή σας στο σπίτι σας (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ  ΣΥΣΚΕΥΩΝ) εντός της ημέρας στις περισσότερες περιπτώσεις. Οι γνώσεις μας, οι έμπειροι και αξιόπιστοι τεχνικοί μας εργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά για να επιληφθούν οποιασδήποτε ανάγκης έχετε σχετικά με τον υπολογιστή σας.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να χρειαστείτε για τον υπολογιστή σας. Μπορούμε να σας συνδέσουμε στο Διαδίκτυο/ Internet, να επιδιορθώσουμε χαλασμένα μηχανήματα, να εγκαταστήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή στο γραφείο σας ή να σας προστατεύσουμε από τους τελευταίους ιούς και τους ανεπιθύμητους εισβολείς. Δείτε τη σελίδα με τις παρεχόμενες Υπηρεσίες μας για μια πληρέστερη εικόνα για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

 microsoft-sidewinder-x6-review-keyboard